Het belang van een babyboek

In dit artikel vindt u informatie over artikelen die u moet kopen om de geboorte van uw nichtje of neefje op een zinvolle manier te kunnen vieren.

Een babyboek

Het belang van een babyboek kan niet worden onderschat. Een boek is de enige echte vriend die een baby heeft en dit kleine boekje dient twee doelen in het leven van uw kind. Het helpt de baby om de taalvaardigheden te ontwikkelen die hij in de toekomst nodig heeft en het is ook een soort gids voor zijn ouders op het gebied van zwangerschap, bevalling en ouderschap. Een boekje is ook een manier om uw pasgeborene te tonen hoe ze haar handjes moet wikkelen en haar broek moet dichtknopen. Hier is een blik op enkele van de belangrijkste dingen die je nodig zult hebben voor het babyboek:

1. Omslag – De omslag van het babyboek moet op zijn minst duurzaam zijn om bestand te zijn tegen de slijtage van je kind. Wanneer u een boek kiest, zorg er dan voor dat u het koopt van een online webwinkel. U kunt online foto's van omslagen vinden om uit te kiezen. Babyboekwinkels bieden ook kant-en-klare boeken aan.

2. navulbare inktpen – Wanneer u een standaardboek kiest, zult u veel ruimte voor foto's van de baby vinden. Wanneer u het voor de eerste keer gebruikt, zal het duidelijk zijn dat uw kind nog jong is en ze zal niet al te veel kunnen begrijpen van de foto's die er staan. De inktpen moet in staat zijn om alle ruimten in het boek te bedekken en helpen om foto's op de juiste plaatsen te plakken.

3. Papier A4 formaat – Koop alleen papier waar een stuk van uw A4 formaat kaart op past en veel van de kaarten die beschikbaar zijn voor het boek hebben meer ruimte voor foto's. Er zijn tal van foto websites waar je een foto kunt scannen en later bewerken voor het babyboek. Als je kiest voor een 'mijn baby heeft een boek geschreven' boek, zul je ook merken dat er veel dingen zijn die je kunt doen om het boek aan te passen.

Een muntenbank

In het verleden zag ik mijn ouders verschillende boekenleggers maken om hun munten in te bewaren door ze aan een lint te bevestigen dat over de openingen van de kaarten ging. Deze methode is een oude en zeer betrouwbare manier om munten te bewaren. Een portemonnee met muntgeld is handig voor de laatste maanden van je baby's leven als ze naar de crèche gaat. Het is waterdicht en heeft vakjes waarin u de munten kunt stoppen.

Een kunstenaarsportefeuille

Het vieren van de geboorte van een kind is altijd een gelegenheid om iets unieks, iets anders, iets aparts en speciaals te maken. Dus na de geboorte van mijn nichtje, ging ik op jacht naar enkele praktische zaken die persoonlijkheid zouden toevoegen aan de mooie abaca omslagpresentatie. Na uren van onderzoek, slaagde ik erin om een eenvoudige maar zeer mooie handgemaakte kaart in het abaca papier te krijgen. Deze eenvoudige kaart toonde de bedrijvigheid van de dagopvang van mijn nichtje en ik was er dolblij mee.

Een naaimachine en wat stof

Ik had het geluk contact op te nemen met de eigenaar van een discussiegroep en hij had een paar tapes die hij aan verzorgingstehuizen schonk om mensen te leren naaien. Na dagen oefenen was het vloeiende blauw mijn ontwerp en het idee voor de kaart zelf kwam van die tape. De naaimachine maakte de kaart eigenlijk zo gemakkelijk en kinderen kunnen het zelf doen.

Een leuke en mooie kaart

De mooie kaart die ik gemaakt heb zou op zichzelf staan, ook al heb ik er veel moeite voor moeten doen om het af te maken. Het eindresultaat vervulde me eigenlijk met zoveel vreugde! Na de geboorte van mijn nichtje ga ik dat doen en zal mijn hobby kaarten maken zich uitbreiden naar andere mensen die ook dat persoonlijke tintje aan hun verjaardag willen geven.