“Het Nessie Moment”

volwassen en kind handen houden van rood hart op aqua achtergrond, hart gezondheid, donatie, mvo concept, wereld hart dag, world health day, familie dag - doneren stockfoto's en -beelden

Deze website zal u helpen te beslissen wat u zou willen doen om iemand in nood te helpen, en hoe u dat kunt doen voor een bijdrage van slechts €5, €15 of €50. Veel geluk met geven!

"Ik heb online nuttige adviezen en tips gekregen."

"Wikipedia stelt ons in staat om een bepaald onderwerp op te zoeken voor informatie zonder dat we een woordenboek of een woordenboek over het onderwerp tevoorschijn hoeven te halen. Wikipedia, dat door niemand wordt bewerkt, biedt heel goedkoop en efficiënt een breed scala aan informatie die iedereen die geen moedertaalspreker van de taal is, kan raadplegen en onderzoeken. Het is een echt naslagwerk."

"Ik had nog nooit gehoord van de World Vision kerk – geen religie, geen grote instelling. Ik was slechts vaag bekend met de WV kerk. Ik sprak met iemand (vertaald uit het Italiaans) en leerde meer moderne en waarheidsgetrouwe feiten kennen.

"Uiteindelijk heb ik meer genoten van Wikipedia dan van de Weense defensie- of burgerorganisaties, de kunstenaars, de kranten, zelfs kerken….

"Toen ik in Amerika woonde, was het Wikipedia-artikel over Livingstone indertijd onvolledig, omdat ze niets over de organisatie hebben opgenomen, behalve het feit dat er WV-kerken zijn."

"Wikipedia is als een leermiddel. In principe is de meeste informatie correct voor iedereen die iets moet weten over de massale consitutentie van het Wikipedia-systeem. Het beste deel is dat elke pagina een volledige referentie bevat met de naam van de auteur en foto's/video's van zijn resulterende toevoeging indien aanwezig."

"De Paul Holmes biografie is van vitaal belang!"

"Ik ging gisteren naar de Wiki "gemeenschap" op FF (inbound connect). Ik ging naar de pagina voor de Chicago marathon bomaanslag, vroeg wat rond en kreeg uiteindelijk het resultaat dat het de persoon van Lauri Rankin Morrow's Wiki was. Daarom werd ik verleid door Paul Holmes. Het is niet eens zijn Wiki pagina waar Dig David's Website en dit artikel over "The Nessie Moment" me over vertelden. De resultaten waren gemengd. Enkele Tic Tac tip jongens zijn er bij betrokken en tenminste enkele gf mensen, sinds ze hun regels van schenkingen veranderden naar automatische en naar "zakelijke" schenkingen. Het kan me niet schelen wie en hoe betrokken. In mijn ogen hebben echte wetenschappers meer vertrouwen dan mensen zonder wetenschappelijke ervaring."

[Steve] "Ik heb ook geleerd over wat jij 'vandalisme' noemt met de Franse Revolutie (Wiki-Nazi Digggers?).

"Het artikel is niet informatief. Het is geschreven door ene James Bamford (kort na publicatie begon hij gemene leugens over mij te verspreiden voor Patreon). Het is geen goede referentie…" – Richard Maverick "Voor mij is het

een plagiaat van iets in Wikipedia, duidelijk, en niet nodig, vooral omdat Wikipedia: Michael Foucault wordt 50.

"Nou hier is mijn amusement – de mijne en Veronique's.

"Toen was het gewoon een simpele Google-zoektocht met de kennisbank waarvan ik zei dat ik er naar toe zou gaan. De Wiki schrikte me af. Toen heeft Ver op AIM me uit de brand geholpen!

"Wat ik hier leerde was dat Wikipedia weliswaar verouderde informatie heeft en dat het goede lul was, maar dat het niet telt als je alle conclusies, methodes, feiten in elk artikel duidelijk kunt zien. Ik werd onderworpen aan de meest belachelijke methodologie, logische drogredenen & onnauwkeurigheid!" – Lee "Wat ik leerde was dat hoewel Wikipedia verouderde informatie heeft en het goed was lul, het niet telt als je duidelijk alle conclusies, methodes, feiten in elk artikel kunt zien. Ik werd onderworpen aan de meest belachelijke methodologie, logische drogredenen & onnauwkeurigheid!"