How to Choose the Right technical

two business women gossip about their colleague at a business meeting - uitdagend stockfoto's en -beelden

Zodra een technische POC is vastgesteld, kunnen supervisors overgaan tot de meer eenvoudige taken om op een veilige, veilige en beslissende manier te handelen tijdens de interactie met het systeem. In dit artikel zal perios zich echter richten op het bieden van veilige grenzen voor zowel de systeembeheerders als de systeembeheerder.

Zoals u wellicht weet, zijn niet alle dagelijkse systeemgebeurtenissen voorspelbaar om te worden goedgekeurd of op zijn minst tijdig te worden opgelost. Afhankelijk van de organisatienormen kan er op een bepaalde dag een ander percentage systeemstoringen en incidenten zijn. Wanneer dat onvermijdelijke voorval zich voordoet, is de mate van risico niet bekend, maar de veiligheid van de onderdrukking zou beter worden begrepen als het bekend is bij de werknemers. Het doel is om een ​​vierkant in de cirkel te plaatsen. De beller is buitengewoon goed geïnformeerd over het risicosysteem en accepteerde het beleid om meningen niet te vertragen! Op voorwaarde dat de beoordeling geen acties bevat die tot gevolg hebben.

Als de afdeling vrij groot is, terwijl het aantal systeemproblemen en het vrijgeven ervan door de gebruiker de vorige dag acceptabel was, kunnen verschillende beslissingen worden genomen om te bepalen of dezelfde gebeurtenissen niet opnieuw kunnen worden beleefd. Zodra de gebeurtenissen zijn geregistreerd en, afhankelijk van het type gebeurtenis, zijn goedgekeurd of afgewezen, kunt u nu bepalen of belangrijke gebeurtenissen kunnen worden verminderd. Als wordt vastgesteld dat er aanzienlijke problemen zijn geweest en als er een oplossing moet worden gevonden, wordt besloten dat het nieuwe systeem maatregelen neemt om het risico voor de gebruikers te verminderen. PIONT daagt het systeem ook uit om de regels weer te geven die de vorige systemen in eerdere situaties vertegenwoordigden.

PIONT neemt de evaluatie van het senior personeel (Supervisor en/of PIONT-commissieleden) op in het selectieproces om het gekwalificeerde personeel te bepalen. Op basis van de voorafgaande analyse van de betrokkenheid van medewerkers, zet de nieuwe discipline deze volgende stap om de systeemgebruiker te helpen zijn werkplek te beveiligen. Het PIONT Resource-team zal dan overgaan tot andere maatregelen die worden genomen om te voorkomen dat de exclusieve gebruikers dezelfde activiteit doen. Het volgende onderdeel van PIONT is het interne auditteam, evenals het ondersteuningsprestatieformulier/-proces dat wordt gebruikt door PIONT en de workshop risicoanalyse geëlimineerd met de beoordeling van de richtlijnen. Zodra de aanbeveling is goedgekeurd, worden alle acties geregistreerd. Het is veilig om te zeggen dat PIONT uitstekend werk levert op het gebied van verantwoorde com-verspreiding;

Als de gebruiker van het systeem niet op zijn gemak was met de communie, dwazen of speculeren over het belang van een ethisch veilig systeem kan worden bepaald door trending (bij voorkeur dagelijks) en/of door de ervaring van het senior personeel in de productieruimte. Als de gebruiker geen alternatief heeft voor de oplossing van uw werkplek, moet de houding van PIONT worden aangepast om dit te doen, en moet een beslissende, sterke blijk van deze houding zijn voor uitzonderingsproblemen, anders kan de gebruiker onder druk staan ​​om zich te conformeren!